SHOP ONLINE
Menu
Herstellingen afgeven in winkel of brievenbus / Webshop gratis verzending of afhaling / Atelier open voor herstellingen en nieuwe ontwerpen (stel niet uit) / Wij aanvaarden de Consumptiecheque

Eigen creaties: unieke juwelen

In ons atelier maken we nieuwe ontwerpen of transformeren we oude juwelen tot een nieuw juweel. Met onze eigen creaties kunnen we u een persoonlijk juweel aanbieden. We houden rekening met uw wensen, smaak en budget om een ontwerp te tekenen.  Johan en Jade zijn beiden goudsmid en zullen je met goede raad bijstaan.

Ook in Corona tijd blijven de opdrachten binnenkomen dus stel niet uit tot december voor speciale juwelen want het ontwerpproces vraagt veel tijd en voorbereiding.

Bespreek uw creatie met ons

We zijn momenteel open. 03/ 770 52 65 Maandag open van 14u00 tot 18u00

Uw verhaal, ons ontwerp!

Kom langs in onze winkel en eigen atelier

Kegels Juweliers te Sint-Gillis-Waas wordt geleid door Johan Kegels, gediplomeerd goudsmid, uurwerkmaker en gemmoloog en door Hilde Van Buynder. Hilde volgt voor u de laatste modetrends en staat u graag bij met persoonlijk advies in de winkel. We verzorgen alle mogelijke herstellingen in ons eigen atelier. Juweelontwerpen, trouwringen en transformaties van oude juwelen worden er getekend met de laatste 3d-techniek en met de hand vervaardigd. Ons team werd onlangs versterkt met Jade, zij is tevens goudsmid en helpt mee in het atelier en de winkel.

Bekijk zeker onze stijlvolle collecties aan juwelen en uurwerken in onze webshop. Je kan je bestelling zelf afhalen of we sturen ze, meestal gratis, op met de post.

We maken graag "tijd" voor U met ons hele team:
Hilde - Johan - Jade

Kom langs in onze winkel

Eigen creaties
Trouwringen
Juwelen
Uurwerken
Om uw surfervaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Meer informatie   OK